Wat onze klanten zeggen
Volg ons op facebookVolg ons op LinkedINVolg ons op instagramVolg ons op PinterestVolg ons op YouTube

Wat onze klanten zeggen

 

Overige Referenties

De heer Maarten Helmes

Keurige vakbekwame medewerkers

In samenspraak met de vakkundige medewerkers tot het voortreffelijke en gewenste resultaat gekomen. Er is keurig en netjes gewerkt met een minimale overlast. Dagelijks werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Wat bijna niet mogelijk was is als uitdaging gezien en met een verbluffend resultaat vooralsnog gerealiseerd. Ik kan wat de toekomst ook brengt weer heerlijk gebruik maken van een aangepaste douche in mijn badkamer.

Dank aan de firma van Gameren en zijn medewerkers!

Fam. Gietemans

Bouwen met vertrouwen

We hebben ons huis ingrijpend verbouwd en verduurzaamd. Op zoek naar een aannemer was de keuze gemakkelijk voor ons. Van Gameren Bouw staat bekend om hun kwaliteit en dat hebben ze waar gemaakt. Tijdens het voorbereidingstraject hebben we alles goed met elkaar doorgenomen en naar elkaar verankert dat ‘afspraak is afspraak’ in combinatie met vertrouwen het vertrekpunt is.

Onze verbouwingsperiode was van janauri tot mei 2022, en als je dan een compleet dak vernieuwd weet je dat er een aantal kritische momenten gaan ontstaan. Echter we hebben harde wind, regen, sneeuw en zon gehad. Het team Van Gameren Bouw stond voor hun taak en deed dat met plezier en deskundigheid. Het ontwerp van de architect gaf diverse uitvoerings knooppunten welke in goed overleg zijn gerealiseerd. Verduurzamen betekent ook bij elk detail aandacht voor energetica en luchtdichting, zelfs bij een Velux dakraam. Voor ons was de kers op de taart de houten donkere WRC geveldelen. Deze zijn perfect gemaakt!

Wij hebben het complete team Van Gameren Bouw leren kennen als mensen-mensen met hart voor hun werk. Bij een grote verbouwing als deze, hadden we de dagelijks aanwezige voorman Robbie die samen met Stefan zorgde dat er niets afgeraffeld werd. Zat het een keer tegen, dan gingen ze door. De ingeschakelde onderaannemers passen bij Van Gameren Bouw, waardoor hiervoor ook geldt ‘afspraak is afspraak’ en goede kwaliteit.

Tot slot was het voor ons een ingrijpende verbouwing die door de plezierige en betrokken partijen goed is verlopen. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen Van Gameren Bouw aanbevelen.

Team Van Gameren, nogmaals DANK !

De heer Marc Halma

“We hebben op een zeer prettige manier samen gewerkt met Rob en zijn bedrijf. Rob heeft gedreven, enthousiaste, meedenkende medewerkers. Zij leveren en gaan voor kwaliteit. Laten zien wat de mogelijkheden zijn, komen met verbeteringen. Ze werken erg netjes, zijn opgeruimd en komen afspraken na. No nonsens. Staan altijd voor je klaar en spelen zeer snel in op de wensen van de klant. Gewoon TOP!!” 

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Deskundig

 
‘Prijs is wat je betaalt... Waarde is wat je krijgt’

- Van Gameren Bouw -

Vooraf goede afspraken, voorkomt verrassing(en) achteraf!

- Van Gameren Bouw -

Een opgeruimde bouwplaats en bouwterrein, onze eerste indruk!

- Van Gameren Bouw -

Kwaliteit vooraf geborgd door een goed doordacht kwaliteitsplan!

- Van Gameren Bouw -

Door heldere communicatie en goed overleg weet u precies wat u te wachten staat

- Van Gameren Bouw -

100% vakmanschap: ALLE medewerkers hebben een afgeronde bouwkundige opleiding hebben!

- Van Gameren Bouw -

Consistente en consequente aanpak van uw project in tijd, geld, kwaliteit, informatie, organisatie en veiligheid!

- Van Gameren Bouw -

Aardige vriendelijke vakmannen en vakvrouwen die voor u een extra stap willen zetten!

- Van Gameren Bouw -

Mevrouw Bertie van der Bom

“Wij hebben onze eengezinswoning grondig laten verbouwen door van Gameren aannemingsbedrijf. Voor een heel acceptabele prijs is er uitstekend werk verricht. Nieuwe dakkapellen, dakreparatie, nieuwe ramen, nieuwe muren, vloerverwarming, grondige isolatie, prachtig schilderwerk, verplaatsen van toilet en meterkast, van 2 kamers 1 maken: alles, van het concept tot een compleet nieuw huis, van goede kwaliteit en keurig afgewerkt. Heel aardige bouwvakkers, integere inventieve vaklui: betrouwbaar, altijd alles op tijd, eigen ideeën inbrengen, we kunnen geen negatieve kritiek verzinnen. 
Wij kenden van Gameren vooraf niet, we hebben van meerdere offertes van aannemers voor hem gekozen en we kunnen voor elke particulier die erover denkt iets aan zijn huis te verbouwen van Gameren aannemersbedrijf van harte aanbevelen. 
We zijn er heel blij mee. 

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Waar voor je geld

De heer Tonny Keizers 

“Recentelijk zijn wij verhuisd naar ons nieuwe woonhuis met annex kantoor voor mijn bedrijf. Gebouwd door Aannemersbedrijf van Gameren. 
Rob, de eigenaar, en ik kenden elkaar niet. Zoals gebruikelijk, zeker als je in een nieuwe omgeving komt, probeer je een eerste selectie te maken van aannemers. Eén van de criteria hiervoor was dat de aannemer niet te groot moest zijn, om een persoonlijke benadering te waarborgen. Na een intensieve selectieprocedure zij wij met Rob, als eigenaar van Aannemersbedrijf Van Gameren, met de neus in de boter gevallen. Dit bedrijf kent als motto value for money. Zijn buitengewoon klantvriendelijke meedenkende benadering is een verademing voor een klant, die (zoals ik) niet dagelijks hiermee te maken heeft. Rob straalt dit tevens uit naar zijn medewerkers. Ook de uitvoerder van onze bouw, Stefan, heeft diverse keren adviezen verstrekt (ongevraagd!) die zeker tot een hoger woongenot bijgedragen. De aandacht voor details was zeer groot. Commentaar van onze zijde niet of nauwelijks nodig. Een ander buitengewoon sterk punt is de communicatie. Altijd bereikbaar binnen redelijke termijn, nooit teveel gevraagd, bouwvergaderingen in een zeer prettige sfeer. 

Rob, hartelijk dank voor een schitterende woning en een representatief kantoor. Chapeau!” 

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Hoge integriteit 

 
BouwgarantBouwend NederlandFSCSBB erkend leerbedrijf

Neem contact op

Van Gameren Aannemersbedrijf

Henri Dunantstraat 17
6691EK Gendt
Telefoon 026-325 02 54
E-mail info@vangameren-lingewaard.nlDe koffie staat klaar

Vraag hier een offerte aan

Verstuur

Aannemer Lingewaard

© 2024 Van Gameren Aannemingsbedrijf BV | Grafisch ontwerp Plaats55 | Realisatie OVK Webdesign

>