Verduurzaming woning
Volg ons op facebookVolg ons op LinkedINVolg ons op instagramVolg ons op PinterestVolg ons op YouTube
terug naar overzicht

Verduurzaming woning

Verduurzaming woning

We hebben ons huis ingrijpend verbouwd en verduurzaamd. Op zoek naar een aannemer was de keuze gemakkelijk voor ons. Van Gameren Bouw staat bekend om hun kwaliteit en dat hebben ze waar gemaakt. Tijdens het voorbereidingstraject hebben we alles goed met elkaar doorgenomen en naar elkaar verankert dat ‘afspraak is afspraak’ in combinatie met vertrouwen het vertrekpunt is.

Onze verbouwingsperiode was van janauri tot mei 2022, en als je dan een compleet dak vernieuwd weet je dat er een aantal kritische momenten gaan ontstaan. Echter we hebben harde wind, regen, sneeuw en zon gehad. Het team Van Gameren Bouw stond voor hun taak en deed dat met plezier en deskundigheid. Het ontwerp van de architect gaf diverse uitvoerings knooppunten welke in goed overleg zijn gerealiseerd. Verduurzamen betekent ook bij elk detail aandacht voor energetica en luchtdichting, zelfs bij een Velux dakraam. Voor ons was de kers op de taart de houten donkere WRC geveldelen. Deze zijn perfect gemaakt!

Wij hebben het complete team Van Gameren Bouw leren kennen als mensen-mensen met hart voor hun werk. Bij een grote verbouwing als deze, hadden we de dagelijks aanwezige voorman Robbie die samen met Stefan zorgde dat er niets afgeraffeld werd. Zat het een keer tegen, dan gingen ze door. De ingeschakelde onderaannemers passen bij Van Gameren Bouw, waardoor hiervoor ook geldt ‘afspraak is afspraak’ en goede kwaliteit.

Tot slot was het voor ons een ingrijpende verbouwing die door de plezierige en betrokken partijen goed is verlopen. We zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen Van Gameren Bouw aanbevelen.

Team Van Gameren, nogmaals DANK !

 
Verduurzaming woning

BouwgarantBouwend NederlandFSCSBB erkend leerbedrijf

Neem contact op

Van Gameren Aannemersbedrijf

Henri Dunantstraat 17
6691EK Gendt
Telefoon 026-325 02 54
E-mail info@vangameren-lingewaard.nlDe koffie staat klaar

Vraag hier een offerte aan

Verstuur

Aannemer Lingewaard

© 2024 Van Gameren Aannemingsbedrijf BV | Grafisch ontwerp Plaats55 | Realisatie OVK Webdesign

>