Sponsoring CH Lingezegen
Volg ons op facebookVolg ons op LinkedINVolg ons op instagramVolg ons op PinterestVolg ons op YouTube

Sponsoring CH Lingezegen

Sponsoring CH Lingezegen

Op zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 heeft de eerste editie van het Concours Hippique Lingezegen georganiseerd. Twee dagen lang hebben bezoekers kunnen genieten van de paardensport in diverse disciplines waarbij er naast de paardensport vermaak is voor jong en oud.

Bijzonder evenement op een unieke locatie!

De eerste editie van het Concours Hippique Lingezegen zal plaatsvinden op het Evenemententerrein in Park Lingezegen. Het terrein biedt ruim plek om én een wedstrijd én ook nog voldoende ruimte te houden voor kramen en horeca.

Volle breedte van de ruitersport

Het Concours Hippique Lingezegen heeft meerdere onderdelen. Onder andere bixie dressuur, bixie springen, aangespannen paarden en pony’s, en dressuur zijn te zien op het Concours Hippique Lingezegen. Daarmee is het een mooi toneel voor de volle breedte van de paardensport.

Paardensport én gezelligheid

Naast de paardensport is er gelegenheid voor een hapje en een drankje en zullen er diverse standjes aanwezig zijn. Voor liefhebbers van paarden, paardensport en gezelligheid is het daarmee een prachtige invulling van het eerste weekend van september!

aangespannen sport

Wij hebben hier een actieve bijdrage geleverd aan de gehele organisatie van dit evenement, wij hebben niet alleen materieel ingezet, maar wij hebben als vrijwilligers tevens een actieve bijdrage geleverd.

Naar het overzicht
BouwgarantBouwend NederlandFSCSBB erkend leerbedrijf

Neem contact op

Van Gameren Aannemersbedrijf

Henri Dunantstraat 17
6691EK Gendt
Telefoon 026-325 02 54
E-mail info@vangameren-lingewaard.nlDe koffie staat klaar

Vraag hier een offerte aan

Verstuur

Aannemer Lingewaard

© 2024 Van Gameren Aannemingsbedrijf BV | Grafisch ontwerp Plaats55 | Realisatie OVK Webdesign

>